Tratamentul Nocell - un produs de calitate pentru un rezultat pe masura.

Posted in , , , , , , , , , , , , , , ,
      "Tehnologia si Natura in sinergie pentru rezultate la puterea a 10a". Suna bine nu? Aproape utopic avand in vedere variatele produse de pe piata. Ei bine, afla ca exista un tratament profesional anticelulitic de la Nocell cu adevarat minunat. Testat si validat de noi.
        Gama de produse are o performanta dubla, in sensul in care te ajuta cu adevarat in lupta ta cu celulita si, in acelasi timp, previne imbatranirea pielii. In plus ofera rezultate pentru fiecare tip de celulita deoarece actioneaza asupra cauzei: retinerea de apa.
        Tehnologia inovatoare are la baza SISTEMUL OXYGEN CARRIER prin intermediul caruia este furnizat oxigen molecular celulelor, imbunatatindu-le astfel functiile.
        Natura isi aduce aportul prin 3 componente principale:
1) ingrediente extrase din ALGE care ajuta la drenarea lichidelor in exces
2) ULEIURI ESENTIALE MEDITERANEENE care intaresc peretii vaselor sanguine si ajuta la imbunatatirea circulatiei combatand retinerile de apa
3) ALGE MARINE MICRONIZATE care, datorita continutului de iod ajuta la activarea Lipasei, enzima care sparge acumularile de grasime si incurajeaza golirea celulelor grase.
         Cu alte cuvinte, poti fi increzatoare si radianta vara asta... si fara celulita! Sfatul nostru e sa acorzi pielii tale atentia si respectul cuvenit! Noi ne-am convins de eficienta produselor Nocell si te asteptam si pe tine, sau prietenele tale sa va bucurati de ele.
          La dispozitie iti stau 4 produse utilizate de specialistii nostri in salon, cu actiune precisa si un gel de drenaj cu o textura fluida pe care il poti folosi acasa.
       


0 comentarii: