Parul tau trebuie sa revina la viata o data cu natura

Posted in , , , , , , , , , , ,
     Temperatura rece din timpul iernii este la fel de daunatoare pentru par ca si razele de soare din timpul verii. In ultimile luni parul nostru a avut multe de indurat: ger, vant, caciuli, deshidratarea intensa...si lista poate continua...

        


      Avand in vedere ca vremea frumoasa se instaleaza treptat, m-am gandit  ca ar trebui sa venim  in ajutor pentru ca parul nostru sa isi recapete supletea si stralucirea. 
      Pentru un rezultat cat mai bun trebuie sa avem un echilibru perfect intre structura firului de par care ne va da rezistenta, hidratarea parului care ne va da  flexibilitate si cuticula care are un rol protector pentru firul de par, asa cum este pielea pentru corpul nostru.. 
      Un sampon si o masca de par vor face mereu acelasi lucru, ne vor oferi efectul cosmetic dorit, doar atat timp cat vom folosi acel produs. De cele mai multe ori suntem tentati sa exageram cu privire la starea parului nostru si sa alegem cel mai puternic produs, dar acesta nu va avea intotdeauna un rezultat bun pe firul de par. 
      Semi Di Lino vine cu o solutie inteligenta pentru tratarea firului de par. Atat produsele de ingrijire a parului cat si tratamentele efectuate in salon sunt  bazate pe cele mai noi tehnologii si  vor actiona in functie de caz in toate cele trei straturi ale fibrei capilare, exact acolo unde este nevoie. In acest sens un specialist va poate ajuta cu diagnosticarea problemei dumneavoastra, si cu monitorizarea starii firului de par. Trebuie sa stim exact cand folosim o gama de ingrijire, si cand este momentul sa o schimbam.
      Nutrientii si extractul din maduva de bambus din Semi di Lino RECONSTRUCTION se vor depozita in interiorul firului de par pentru a ne permite reconstruirea acestuia. Va da rezistenta, structura si elasticitate firului de par. 
      Semi di Lino MOISTURE va combate deshidratarea , va face parul moale, matasos si revitalizat, oferindu-i flexibilitate. Abia atunci cand parul este complet hidratat, cuticula va fi capabila sa se sigileze cu Semi di Lino DIAMOND. 
      Toate produsele de ingrijire Semi di lino contin :
Complexul Shine fix - proprietatile semintelor de in mentin si adaoga o stralucire nemaivazuta firului de par. 
Complexul Color fix - un scut rezistent la apa. Creaza un filtru pe stratul de cheratina al parului ce va proteja culoarea in timpul spalatului.

       Pentru ca exista un trend in folosirea produselor cat mai naturale, Alfaparf a inlaturat o mare parte din substantele daunatoare scalpului si parului, cum ar fi sulfatii, parabenii, parafinele, uleiurile minerale si alergenii. Nu va trebui sa va faceti griji de reactii ale produselor cosmetice care ar putea produce iritatii, eczeme, dermatite.
        Ne mai trebuie un produs cu protectie UV si parul nostru va fi bucuros sa se lase invaluit de razele soarelui.

0 comentarii: