Uleiul de Macadamia - Secretul frumusetii tale!

Posted in , , , , , , , , , ,
   
       Nucile Macadamia au pornit ca specie din Australia si Indonezia, plecand spre cultivare in Hawaii la sfarsitul secolului al XIX-lea. Nucile produse in Hawaii au devenit mai apoi cunoscute la nivel international. Astazi, nucile Macadamia se cultiva si in Africa de Sud, America Centrala, Asia. În afara aromei pline, untoase, conținutul de ulei al nucilor macadamia – în mare parte ulei mononesaturat, adică grăsimi sănătoase – depășește adesea 72%. De fapt, dintre toate nucile bogate în ulei, nuca macadamia conține cea mai mare cantitate de ulei.In plus, aceste delicioase surse de vitamine si minerale ajuta inima si creierul, fiind extrem de bune si in curele de slabire dar nu in ultimul rand face minuni in industria cosmetica.

     

       Uleiul de Macadamia se distinge de celelalte uleiuri prin faptul ca este absorbit instantaneu, patrunde adanc in firul de par si il repara de la interior spre exterior. Este unul dintre cele mai nutritive uleiuri de par din lume si se regaseste intr-o linie profesionala de ingrijire a parului care confera hidratare si reparare chiar si celui mai deteriorat fir de par.
       Uleiul Natural de Macadamia este usor si bogat in acizi grasi esentiali fiind asemanator cu sebumul natural al scalpului. Este de asemenea o sursa de calciu, contine complexul de vitamine B, fosfor si fier. Nucile de Macadamia sunt de asemenea o sursa importanta de vitmina B2, B3 si B6.  Uleiul patrunde in firul de par, ii reface sanatatea si stralucirea in timp ce ii ofera protective UV.

        Produsele din gama Macadamia Natural Oil , ce combina uleiul de macadamia cu uleiul de argan, cunoscut si sub numele de "aur lichid"  sunt mai mult decât o linie de produse pentru îngrijirea părului, acestea îmbunătăţesc calitatea vietii.Cu o gama larga de produse exceptionale, acopera toate cerintele oricarui tip de par.

     

        Nu o sa pun mare accent pe produsele de baza in ingrijirea parului precum Samponul , Balsamul , Masca si chiar Uleiul de par. Consider ca fiecare dintre noi am inteles importanta folosirii acestor produse. Produsele Macadamia Natural Oil repara firul de par din interior, hidrateaza, ofera elasticitate, stralucire si reduce efectul de incretire. Spre deosebire de alte produse profesionale acestea creeaza protectie UV naturala, reduce timpul de uscare al parului, nu contin parabeni si sulfati.

        Am ramas impresionata de Flawless, un balsam 6 in 1 de curatare a parului care reinventeaza arta de samponare. Initial am crezut ca acest produs este o gluma. Mi se pare incredibil cat de multe promite un singur produs:
- curatare
-conditionare
- descurca
-ofera volum
-elimina electrizarea si efectul de incretire la umezeala
-reduce timpul de uscare.
-ofera control in timpul coafarii.
      
       
     
        Flawless tine loc de sampon si balsam. Se aplica 1-2 pompe pe scalp, se maseaza si se intinde pana la varfuri. Dupa un timp de actionare de 7-10 minute se clateste foarte bine.

         Rezultatul e extraordinar. Niciodata nu am crezut ca scalpul si parul pot fi atat de bine curatate si degresate cu un singur produs. Formula sa blanda actioneaza impreuna cu uleiul natural pentru a restaura structura firului de par. Parul ramane matasos, hidratat si stralucitor. Are rezultate bune pe orice tip de par, dar  e un mare ajutor pentru persoanele care au extensii de par (cheratina, microring, banda adeziva).

        Samponul uscat pentru volum, folosit in special de catre hairstilisti la prezentarile de moda, este solutia excelenta atunci cand nu iti poti spala parul, dar totusi nu vrei sa se observe ca ai nevoie de o samponare. De pe catwalk-uri, direct la consumul in masa, acest produs are succes in toata lumea, fiind folosit de milioane de femei preocupate de ingrijirea parului. Cand apare ceva neprevazut si vrei sa arati impecabil, cand calatoresti sau pur si simplu vrei sa prelungesti distanta intre samponari acesta poate fi aplicat cu usurinta, prelungeste aspectul parului ingrijit si ofera un volum impresionant.

                                                  

            Se aplica astfel: trebuie sa creezi carari, nu foarte liniare, pentru ca atunci cand pulverizezi samponul, acesta sa ajunga la radacini. Nu uita de ceafa sau de zonele laterale.  Dupa ce termini de pulverizat, maseaza putin cu mainile radacinile si periaza parul in toate directiile.
 
             Pe langa faptul ca parul arata impecabil, Samponul uscat pentru volum de la Macadamia Natural Oil nu lasa reziduri, sau un aspect pudrat. Parul ramane usor de pieptanat, ii ofera protectie UV, hidratare si stralucire. Elimina mirosul si senzatia de mancarime.

          Crema pentru revitalizarea buclelor este ideala pentru parul cret sau ondulat, oferind buclelor un aspect natural. Ofera textura si forma, protective UV si previne electrizarea. Contine ulei de floarea soarelui, Ginko Biloba, extracte de rozmarin, salvie si din alge. 

           Spay-ul pentru descalcirea parului creaza volum si se foloseste inainte de a incepe procesul de coafare pentru a proteja in timpul pietanarii si in timpul uscarii parului. Contine extracte de lamaita, lavanda, musetel si rozmarin. Se pulverizeza pe parul umed. 

            Spray-ul fixativ ofera protectie, stralucire si miscare fara a incarca parul. Se usuca repede si ofera posibilitate de miscare parului.
               
               Si nu in ultimul rand , periile de par de la Macadamia Natural Oil sunt fabuloase! Ajuta la descurcarea parului intr-o maniera delicata fara sa deterioreze, sa rupa sau sa despice firele de par. Se pot folosii cu succes si pentru extensile de par. 

       
 
           
                


Astept intrebarile voastre despre Macadamia Natural Oil! De asemenea, daca doriti sa le testati, ma gasiti la Lucya Beauty Center.



0 comentarii: